Můj kousek štěstí

Andrea Verešová prozradila dietní fígl!

Modelka Andrea Verešová (36) odhalila tajemství své ultraštíhlé postavičky. Má extra vychytávku, která, jak je vidět, spolehlivě to funguje. Dvacítka už to dávno není, navíc má za sebou dva porody, s podnikatelem Danielem Volopichem (51) má dcerku Vanessu (9) a syna Daniela Tobiase (5) a na její figuře to není ani trochu znát.

Štíhlé nožky, pevný zadeček, vosí pas... Jak to ta holka dělá? Vrtá hlavou mnohým ženám, jež se nemohou zbavit přebytečných kil, které přibraly s mateřstvím. Až teď Verešová kápla božskou. Žádné hladovění. Modelka má důmyslný recept, jak obelhat své tělo, aniž by se musela výrazně trápit.

"Jeden den v týdnu si vždy dovolím jíst úplně všechno, co mě napadne, na co mám chuť. Je to prospěšné, i když držíte dietu," říká s tím, že se v ostatní dny prostě snaží jíst střídmě. "Žádnou dietu dlouho nevydržím, nesnáším diety, raději to jdu vypotit do tělocvičny," svěřila se s tím, že praktikuje hlavně jógu.

O tom, že si nevymýšlí, dosvědčují i její příspěvky na Facebooku. Vždy, když má svůj den obžerství, vyfotí si selfie třeba s hamburgrem nebo dortíčkem. Jako důkaz, že to funguje, je její tělo. Klidně si mohla dovolit nedávno nafotit kalendář s nejodvážnějšími fotografiemi svého života.

Tak co, dámy, nepřehodnotíte to novoroční hubnoucí předsevzetí – nejíst a nejíst?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden