Můj kousek štěstí

Andrea Verešová: Průšvih kvůli flirtu

Sexy modelka se zřejmě nikdy neponaučí. Čím měla opět rozzuřit manžela?

Je dobře známo, že jejího manžela, Daniela Volopicha (51), není radno pokoušet, pokud jde o jeho drahou polovičku. Svou ženu Andreu Verešovou (37) si dobře hlídá a běda tomu, kdo by se k ní přiblížil víc než je zdrávo nebo s ní laškoval.

K roztržce mezi nimi jednou došlo i kvůli tomu, že se Andrea příliš rozpovídala novinářům. S Volopichem se údajně dohodli, že nebude dávat žádné rozhovory. Když to však krásná Slovenka porušila, čekalo ji prý velmi peprné kázání.

Jak je ale vidět, místo toho, aby si příště dala pozor, opět nevědomky provokuje. Znovu si zadělala na průšvih!     Incident se měl odehrát na letišti, když Verešová přiletěla z Francie, kde natáčela pevnost Boyard.

Prý se v hale zapovídala s jedním mladým kolegou ze štábu. Modelka dobře věděla, že pro ni má přijet její muž. Přesto se chovala docela uvolněně. S mladíkem měla stát zrovna u odbavovacího pásu, ještě čekala na svůj kufr, právě se něčemu rozverně smáli, když se tam objevil Volopich a dvojici přistihnul v dobrém rozmaru.

Při pohledu na svou partnerku v takové chvíli by asi žádný milující muž nezářil úsměvem. A už vůbec ne žárlivec. Pochopitelně začne pracovat fantazie – Co když si na natáčení spolu něco začali? Bůh ví, co spolu měli! Je jasné, že ani právník se neubránil podezíravvým myšlenkám.

Alespoň podle jeho výrazu. "S Andreou se pozdravil dost odměřeně. A když odcházeli, byl podrážděný," sdělil pozorný svědek. Možná se jen dohadovali, zda pojedou na víkend k mamince, náš informátor se ale nemohl ubránit dojmu, že Daniel těžce nesl manželčinu družnou debatu s kolegou.

My však věříme, že i kdyby tomu bylo tak, v manželství to nezpůsobí nic vážnějšího, než jeden mrzutý večer. Vždyť půvaby Andrey by nejspíš obměkčily i srdce z ledu. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden