Můj kousek štěstí

Andrea Verešová tají těhotenství?

To by bylo ale milé překvapení... Podle našich interních zpráv by Andrea Verešová (36) mohla být potřetí těhotná!

S tím, že touží po třetím dítěti, se modelka nikdy netajila. "Ještě dva tři roky se chci věnovat práci a potom bychom to zkusili," nechala se slyšet Verešová vloni. Teď to ale vypadá, že je další potomek s manželem Danielem Volopichem (52), s nímž má osmiletou Vanessu a šestiletého Daniela, už na cestě! Naznačuje to její podivné odmítání práce.

"Měla jsem pro Andreu nabídku s výhledem na několik měsíců, ale odmítla ji se slovy, že si momentálně nechce brát dlouhodobé závazky," prozradila nám jistá manažerka. Proč asi? Jediná odpověď, která dává logiku, je, že jí v následujících týdnech naroste bříško a bude mít plnou hlavu mateřství.

Je dost možné, že modelka vše přehodnotila a usoudila, že není dobré otálet. Vždyť s každým rokem se šance na těhotenství snižuje a v plánované době dva roky před čtyřicítkou by mohlo být na početí miminka pozdě.

Nehledě na to, že její manžel už také není nejmladší a nebylo by divu, kdyby chtěl příchod třetího dítěte uryhlit. Možné je však i to, že to bylo jen řízením osudu. Sama Verešová se před nedávnem svěřila, že i její první těhotenství bylo neplánované.

"Musím přiznat, že jsme nebyli úplně opatrní a nedávali si dostatečně pozor," přiznala. Prý nečekala, že se dá tak rychle otěhotnět. Zda jde o realitu nebo jen plané domněnky, se nejspíš brzy dozvíme.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden