Můj kousek štěstí

Andrea Verešová: Tak dokonalá, až tomu nelze věřit

Nejtrefnější výraz, který Andreu Verešovou skutečně vystihne, je: dokonalá. Každá osmnáctiletá dívka by jí mohla závidět úchvatné tvary a pohlednou tvář s kočičíma očima.

Své obdivovatele Andrea ostatně téměř neustále bombarduje fotografiemi, na kterých se ukazuje spoře oblečená, v bikinách z minimálního množství látky. Pikantní snímky jedni velebí do nebes, druzí naopak namítají, že se to k mamince dvou dětí a promované právničce nehodí.

Andrea se tomu jen směje. Předvádět se v plavkách celému světu je její velký koníček, kterého se za nic nevzdá. Zlí jazykové poukazují na to, že je prakticky vyloučeno, aby se její výstavní figury nedotkl skalpel plastických chirurgů – jak kráska skálopevně tvrdí.

"Já nemám vůbec nic proti plastikám, zatím jsem konkrétně o ničem nepřemýšlela. Musím teď zaklepat, příroda ke mně byla štědrá a jsem prostě spokojená s tím, co mi nadělila. Jinak nikoho neodsuzuju a myslím si, že dnes je to už takový celkem běžný trend,“ tohle modelka sděluje veřejnosti o plastických operacích.

Šeptá se však, že v minulosti bylo její poprsí menší. Tak asi vyrostlo samo. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden