Můj kousek štěstí

Andrea Verešová: Touží po svém bývalém?

Už řadu let modelka Andrea Verešová (38) žije po boku právníka Daniela Volopicha (54), s nímž má dvě děti Vanessu (11) a Daniela (10). Působí jako idylická rodinka. Teď se ale klidná voda nebezpečně rozčeřila.

.. Doslova šokující je nedávné vyjádření modelky. Zavzpomínala na svého dávného expřítele, hokejistu Jaromíra Jágra (47). Byla to láska jako trám, jenomže zatímco pro Jágra je na prvním místě sport, ona dává přednost rodině a společně strávenému času, a tak vztah s ním vzdala.

Přesto ho nemůže vymazat z hlavy a prý na něho poslední dobou myslí čím dál víc. Mluví o něm s takovým citem, jakoby stále hořela láskou k němu. "Ač se tomu nevyhýbám a nikdy jsme se nerozešli ve zlém, tak jsme se od té doby nikdy neviděli a ani jsme neměli příležitost se spolu bavit.

Občas si ale říkám, jaké by to bylo, podívat se vzájemně znovu do očí," zasnila se. Co takovému nostalgickému zamyšlení o exmilenci asi říká její muž? Asi nebude dvakrát nadšený. Vždyť tím Verešová jasně řekla, že Jágr je pro ni stále žhavá záležitost.

Rozdělilo je jen jeho zapálení pro hokej. Zdá se, že kdyby byl Jár stejně rodinný typ jako Volopich, dala by přednost jemu. Nad Jágrovým současném vztahem s příležitosnou modelkou Veronikou Kopřivovou (28) se už dlouho vznášejí velké pochybnosti.

Ač je slavná hokejová hvězda už spíše hráčem ve výslužbě, stále se nehodlá hokejky pustit a na Veroniku nemá čas. Proto ona raději jezdí po dovolených s kamarádkami. Naposledy bez svého přítele trávila tři týdny na Miami.

Není divu, že se spekuluje, že jejich láska je už minulostí. Mohl by snad nyní hokejista ohrozit vztah Volopicha a Verešové? Zřejmě je to nepravděpodobné. Přesto lze soudit, že se to bez lehké žárlivosti právníka, který si svou ženu velmi hlídá, asi neobejde.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden