Můj kousek štěstí

Aneta Krejčíková: Druhé těhotenství

Od té doby, co herečka Aneta Krejčíková (27) porodila syna Bena (8 měsíců), není po ní vidu ani slechu. O to akčnější je doma jako matka. Až nyní přichází žhavé zprávy, podle kterých se do showbyznysu jen tak nevrátí.

.. Nečekané překvapení možná skrývá hvězda seriálu Ulice Aneta Krejčíková. Ještě donedávna se spekulovalo, zda její vztah s tělocvikářem Ondřejem má vůbec nějakou budoucnost. Mluvilo se o tom, že ji měl dokonce podvádět.

Na vzdory tomu se ale zasnoubili a brzy přišlo první dítě. Ani poté ale Krejčíková nemluvila o otci svého dítěte zdrovna v superlativech. Stěžovala si, že nejenže jí nepomáhá s péčí o kojence, navíc jí prý vyčítal, že jemu nepodstrojuje jako za časů, když dítě neměli.

O to překvapivější je, že teď by měla být těhotná znovu! Alespoň tahle zpráva se má údajně šířit mezi jejími kamarádkami. Pravdou je, že herečka před časem básnila o druhém miminku, prý by ho chěla conevidět.

„Druhému dítěti se nebráním, naopak bych ho ráda co nejdříve. Už se těším,“ prohlásila. Jsme tedy zvědavi, jestli ji brzy znovu uvidíme chlubit se s těhotenským bříškem. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden