Můj kousek štěstí

Aneta Krejčíková: Nervy nadranc, dvě děti, malý byt

Hroutí se. Rychle za sebou porodila dvě děti, a aby toho nebylo málo, přišla koronavirová pandemie. To vyžaduje nervy jako provazy, jenže ruku na srdce: kdo je má?


Hvězda Ulice Aneta Krejčíková, maminka Bena (2) a desetiměsíční Antonie, upřímně přiznává, že se permanentně hroutí. Drtí ji nejen bezvýchodná situace, v níž se nyní vzhledem k trampotám s covidem-19 nalézá celý svět, ale i osobní problémy.


Partner Ondřej Rančák (34), osobní trenér, si ji za manželku stále nevzal a evidentně ještě dlouho nevezme, pokud nechtějí mít svatbu v respirátorech, bez pohoštění a bez hostů. Rodina se tísní v dvoupokojovém bytě a Rančák v současné době ještě ke všemu pracuje z domova, klienty vyučuje na dálku.


„Jsou dny, kdy to opravdu nezvládám a nejraději bych někam zalezla,“ nešťastně tvrdí Aneta. „Je to náročné, my nemáme velký byt a jsme rádi, když se občas dostaneme do přírody. Navíc přítel vede se svými žáky v jedné místnosti distanční výuku a my jsme ve druhé. Není to jednoduché.“


Na rodičovské dovolené je blondýnka už dva a půl roku, a tak prahne po společenském životě, který ale v této době neexistuje. Asi ze všeho nejvíc touží obléknout si něco jiného než tepláky se skvrnami od dětských příkrmů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden