Můj kousek štěstí

Aneta Krejčíková: Objevila pánevní dno. Sekne s herectvím?

Hvězda Ulice Aneta Krejčíková (30) poskytuje velice intimní rady. Nejde ovšem o nic převratného, každý to ví, a tak se mohou Anetiny postřehy stát leda živnou půdou pro úchyly.

Doba je čím dál modernější. Třeba takovou Olgu Scheinpflugovou (†65) si sotva někdo dovede představit, jak rozdává rady pro zlepšení partnerského intimního života. Její mnohem mladší kolegyně Aneta Krejčíková žádné takové zábrany nemá.

„O tom, že bych měla posilovat svaly pánevního dna, jsem se dozvěděla až tak před pěti lety od svého nynějšího partnera, který je sportovec,“ svěřuje se dobře vyvinutá blondýnka. Podivuje se, proč se o tom nemluví, neučí a neví.

Kdy se vdá?

To se však mýlí, ono se o tom mluví, učí a ví. Zejména příručky o těhotenství a období po porodu se zmíněnými radami jen hemží. Nicméně tam bychom takové instrukce čekali, kdežto divné by bylo, kdyby se nám jich dostalo třeba během ranního pojídání makových rohlíčků anebo zčistajasna na sociální síti od herečky.

„Jsem vděčná za možnosti neustálýho vzdělávání se,“ libuje si plavovláska. „Radikálně to zvýší vaše prožitky při milování,“ nepřestává velebit pánevní dno, o němž se dověděla od snoubence, tělocvikáře Ondřeje Rančáka (35), učitele tělocviku. Kdy si ji ale otec jejích dvou dětí, Bena (2) a Toničky (1), vezme za manželku, to neprozradila.

Ve spodním prádle

Někdo by měl Anetu varovat, že zveřejňováním rad tohoto typu přiláká v prvé řadě úchyly, kteří se na podobné choulostivé informace třesou. Zejména když se hvězda Ulice tak ráda fotografuje a předvádí světu v rafinovaném spodním i nočním prádle.

Není sporu, že má co ukazovat. My se ovšem daleko víc těšíme, až se ukáže ve svatebních šatech. Bude dojemné, jak moc se zaradují její dětičky. Že si tatínek konečně bere maminku...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden