Můj kousek štěstí

Aneta Krejčíková: Potíže s partnerem

Mohlo by se zdát, že si herečka Aneta Krejčíková (27) užívá nejkrásnějšího období svého života. Před dvěma měsíci porodila prvního syna Bena. Na to, že bude matkou, byla velmi hrdá celé své těhotenství. Zářila štěstím.

Po porodu se ale na jejím čele už objevují vrásky. Zdá se, že její drahý není zdaleka tak stoprocentním tátou, jak si představovala. Před pár dny dala Krejčíková na internet dojemné video. Seděla u postýlky svého drobečka a zpívala mu písničku.

K tomu pak připsala dlouhé vyznání svému dítku. Básnila o hlubokých citech k němu a nepopsatelném štěstí. Když ale došlo na jejího partnera, dalo jí práci, aby o něm nemluvila špatně. "Po celou dobu se budu snažit být trpělivější na Tvého tatínka, co mi mává nevypraným ribanem před nosem, že smrdí a že je v koši na prádlo už týden, když jde na hokej a Ty zrovna brečíš, poněvadž máš hlad, a já tě přebaluju.

.. Budu se snažit být milá a trpělivá. Slibuju," naznačila mezi řečí, že to nemá s přítelem úplně jednoduché a často se hádají. Z jejích slov je zřejmé, že místo toho, aby jí Rančák v náročném období se vším pomáhal a byl jí chápavou oporou, raději se věnuje svým zájmům a navíc od ní vyžaduje plný servis.

Copak nevidí, že má Aneta plno starostí s miminkem a logicky se může stát, že prostě nestihne vyprat jeho hokejový drez? Zvláštní ale je, že herečka jakoby si to nechtěla připustit a raději hází vinu na sebe.

Bude takový přístup přítelovi trpět věčně? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden