Můj kousek štěstí

Vnadná kráska se vrací do Ulice

Fanoušci jásají! Do nekonečného seriálu Ulice se vrací oblíbená postava, která zde hrála od samého začátku, což znamená od roku 2005. Zejména muži u televizních obrazovek budou mít důvod k radosti, neboť Aneta Krejčíková (30) je nejen talentovaná, ale i velmi půvabná.

Její Gábina Pumrová si v Ulici prošla složitým vývojem. Zpočátku arogantní puberťačka, později tělocvikářova milenka, ještě později uznávaná módní návrhářka, která se nyní vrací z Berlína.

Fiflena

„Když se dívám teď s odstupem času na to, jak jsem hrála mladinkou Gábinu, tak si říkám, že je ten herecký výkon opravdu hrozný,“ směje se absolventka konzervatoře.

Navíc hrála nesnesitelnou fiflenu, což jí občas vyčítali i lidé, které potkávala třeba cestou na nákup, ti, kteří nedokázali oddělit roli od její skutečné povahy. „V té době mi to přišlo občas líto a nedokázala jsem to pochopit,“ vzpomíná.

Umřít na jevišti

Herectví pro ni bývávalo hlavní životní náplní, přísahala by, že jednou na jevišti i umře. „Dnes mám jako žena-matka jiné lásky a priority. Po večerech chci uspávat své děti, nechci trávit čas v divadle na jejich úkor,“ přiznává poté, co partnerovi, osobnímu trenérovi Ondřeji Rančákovi (37), porodila Bena (3) a Antonii (1).

Sportovec ji požádal o ruku před čtyřmi lety na jevišti Divadla Na Fidlovačce po představení s názvem Magor. Svatba do roka a do dne se však nekonala, vlastně se nekonala dodnes. Přitom pohledná plavovláska by se vdávala třeba hned, ale to bez ženicha nejde. Její fitness trenér se na radnici nehrne.

Skloubit náročnou hereckou práci v seriálu s péčí o dvě děti nebude jednoduché. „Mám velké štěstí, že máme fungující babičky. A vedle nich také dvě chůvy, které jsou zároveň mými kamarádkami,“ objasňuje Aneta, na jakém principu bude fungovat domácnost. Do práce se těší, cítí, že po porodech, těhotenstvích a kojení potřebuje změnu.

A přijde láska

S postavou Gábiny Pumrové se za ta léta sblížila. „Kdo z nás se někdy nechoval jako idiot?“ hájí její občasné slabé chvlky. „Její životní cesta je pestrá a nikdy to není nuda.“ V Ulici na ni čeká láska, major Jiří Herman v podání Jana Holíka (42). Její seriáloví rodiče však budou proti tomuto vztahu protestovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden