Moje šťastná hvězda

Anežka Rusevová: Stydlivka, nebo dračice?

Herečka, která je úplně jiná než její seriálová role. Vendula z Ulice, ANEŽKA RUSEVOVÁ (32), rozhodně není tak stydlivá a nevinná, jak se může zdát. Prý naopak!

Stále svobodnou herečku Anežku Rusevovou (32) proslavila právě role stydlivé Venduly v oblíbeném seriálu Ulice. Dřív ji rozhodně neznalo tolik lidí jako teď a ona si na to nejspíš pořád ne a ne zvyknout. Možná i kvůli své popularitě je stále sama. Někteří muži si dokonce myslí, že Rusevová je opravdu taková naivní stydlivka, a pak jsou hodně překvapení. Pokaždé, když se s někým seznámí, chvíli seká dobrotu.Pak se ale projeví její temperament a je zle.

Umí dokonce tančit u tyče

Sama o sobě totiž tvrdí, že je pravý opak stydlivky. Nebojí se říct nahlas svůj názor a rozhodně nedokáže jen tak stát v koutě a mlčky něčemu přihlížet.Rusevová je žena kypřejších tvarů a sama přiznala, že je za to ráda. Hubené dívky si prý nedokážou představit, co se svým tělem dokážou boubelky. Herečka na sebe práskla, že umí skvěle tančit u tyče. Navíc jí prý nedělá problém před publikem odhodit nějaký ten kus oblečení. Ke všemu ji to prý baví, ale víc svůj koníček rozebírat nechtěla. Nejspíš si u diváků nechce pokazit svou pověst nevinné ženy, ale podle jejích přátel takhle každého chlapa hned vyděsí.

Proč nemá chlapa?

V soukromí je herečka velmi sebevědomá, a navíc sama přiznala, že se svým tělem dokáže takové věci, že by jí někteří muži padali k nohám.Na druhou stranu je ale stále svobodná, a to už delší dobu. Ona sama se společenským akcím spíše vyhýbá, tím pádem ji moc mužů nemá šanci poznat trochu blíž. Působí to, jako kdyby z vážného vztahu měla strach a raději se k němu moc neměla.Přece jen má svou práci a také koníčky, tak jí zřejmě prozatím vyhovuje jen nezávazný flirt. Časem jí ale mužská náruč může začít dost chybět, proto by možná přece jen stálo za zkoušku trochu ubrat a dát nějakému nápadníkovi šanci ji poznat trochu víc.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden