Moje šťastná hvězda

Angelina Jolie: Rozvod si pečlivě naplánovala!

Kula pikle dlouho dopředu

Mnozí herečce ANGELINĚ JOLIE (41) dlouho stranili, když při její rozvodové bitvě s BRADEM PITTEM (52) začaly na veřejnost prosakovat jeho aféry s prostitutkami, problémy s drogami a zprávy o domácím násilí. Kdo je ale skutečný viník?  

Celých jedenáct let tvořili nejen nejkrásnější, ale i nejharmoničtější herecký pár, teď to ale vypadá, že jejich rozvodové finále bude jedním z největších, jaké kdy Hollywood v celé své historii pamatuje. Vše spustily informace o Bradově nevěře s hereckou kolegyní MARION COTILLARD (40), kvůli které si Angelina na manžela najala i soukromé očko. Jenže postupně se přidávaly další informace ze soukromí slavného páru. Ze všech obvinění vycházel jako hotový démon pouze Brad. Byl to přece on, kdo před lety „svedl“ Angelinu při společném natáčení filmu Pan a paní Smithovi a opustil kvůli ní svou tehdejší manželku JENNIFER ANNISTON (47). Teď se historie opakovala s Marion Cotillard. K tomu prý ještě přispěla hercova krize středního věku, nadměrné pití, drogy a sex s lehkými ženami.

Špinavá hra
Všechny tyto informace svědčily o jediném – Angelina si během jejich vztahu musela procházet hotovým peklem.Ve skutečnosti prý však za celou kampaní proti Pittovi stojí sama Jolie. Teď už ale i podle svých přátel zachází příliš daleko. Objevila se totiž obvinění o hercově agresivním chování k jejich dětem, především k jejich nejstaršímu synovi MADDOXOVI (15), kterého měl herec fyzicky napadnout při cestě v letadle. Jako by nestačilo, že Brada kvůli tomu vyšetřuje FBI, nyní se smí s dětmi vídat jen za dozoru psychologů. Proti nařčení Pitta z toho, že by měl být takový hrubián, se ale postavila společná kamarádka páru CHERYL HOLTON. Podle ní bylo všechno úplně jinak a Angelina si celou kampaň proti Bradovi pečlivě plánovala už před rozvodem. Za vším prý stojí špinavá zákulisní hra, kterou Jolie rozjela na radu svých právníků, aby dostala děti do péče. Už dlouho před podáním žádosti o rozvod prý vyzvídala u právníků, co by se muselo stát a jak to nejlépe zařídit, aby dostala všech šest dětí do své výhradní péče. „Jsem si jistá, že si nechala poradit, aby Brada vyprovokovala k útoku na některé z dětí,“ prohlásila Cheryl. Výsledkem byl podle ní incident mezi Bradem a Maddoxem. „Měla to naplánované,“ míní Holton.

Stal se zřejmě obětí intrik své vlastní ženy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden