Můj kousek štěstí

Ani krasavci nemají lehké začátky

Můj kousek štěstí

Schopnosti, znalosti či zkušenosti slavných jsou brány jako zajímavost, Kevin Costner (61) je bezesporu také známý jako režisér a producent, ale málo se ví, že miluje zpěv, hudbu, golf a je zaníceným ekologem.

V srdcích žen bude Kevin Costner navždy zapsán jako neodolatelný osobní strážce Frank Farmer, který má rád vše pod kontrolou. Své city však ke krásné Rachel na uzdě neudržel. Malý Kevin Costner, vlastním jménem Kevin Michael Costner, byl dítě, které se trápilo tím, že nemělo kamarády.

Nebylo to však proto, že by se stranil svým vrstevníkům či ho někdo ustrkoval, ale firma jeho otce na výkopové práce se neustále stěhovala napříč celou Kalifornií a žádná kamarádství se tak nemohla

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden