Můj čas na kafíčko

Ani po dvou dětech se nechce Badinková vdávat!

Sexy blondýna Michaela Badinková (38) se rozhodně nebojí před kamerou ukázat své přednosti! A i po porodech svých dvou holčiček Evelínky (7) a Emílie (3) má co ukazovat.

S Pavlem Křížem (55) v jejich pověstné milostné scéně ve filmu Jak básníci neztrácejí naději se kdysi sotva prošla ve spodním prádle. Teď při účinkování v nekonečném seriálu Ordinace se se svým kolegou hercem Petrem Rychlým (51) alias doktorem Čestmírem Mázlem začíná pěkně spouštět! Překazí jim někdo jejich milostné tokání?

Šílenství naštěstí jen v Ordinaci

Jako doktorka Alena Rytířová se sympatická herečka neustále potýká s nějakými problémy! Po vyřešení otázky, jestli je, nebo není primářova nevlastní sestra v době, kdy spolu měli techtle, se musí potýkat s vyhořelým bytem a společným chaotickým bydlením právě s Čestmírem! Teď ji do života zasáhne další rána v podobě Miroslava Etzlera (52), který míří do ordinace jako její bývalý manžel. Jak bude rázná doktorka celou situaci řešit? Ovlivní mužská žárlivost a přetahování dvou chlapů o ni i její osobní život? A nebude její životní partner a herec Jan Teplý ml. (40) požadovat, aby se radši vrátila do seriálové Ulice, kde hrála přece jen klidnější paní učitelku? Na to si budeme muset ještě počkat!

Jan Teplý ml., Michaela Badinková

Plánuje s mužem třetí dítě! Kdy?

Ačkoliv jsou spolu s přítelem Janem už několik let a mají spolu dvě krásné dcerky, svatební zvony Michaela ještě neslyšela. Co za tím stojí? Překvapivě za to nemůže ostych jejího partnera, který ji už žádal dokonce třikrát, ale právě Míša, která zatím pokaždé odmítla. A co takhle aspoň dalšího potomka, teď když šla starší Evelínka konečně do školy a ta mladší Emilka do školky? Cítila by se Míša ještě na další miminko, mateřskou a přerušení své slibně rozjeté kariéry? „Musím říct, že já porody miluju. Oba pro mě byly obrovským zážitkem a neumím si představit, že už bych to nikdy nezažila. Já sama se tomu rozhodně nebráním,“ přiznala pohledná herečka, která by byla nejradši těhotná pořád. Není to tak jen otázka času, než s přítelem naplánují další? A rýsuje se konečně svatba?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden