Moje šťastná hvězda

Ani po více než čtvrt století neztratil jejich vztah jiskru

Moje šťastná hvězda

Zatímco Dana miluje společnost, manžel Petr je prý raději zavřený ve své pracovně. I přesto se ale skvěle doplňují a neměnili by.

Manželství DANY MORÁVKOVÉ (50) a PETRA MALÁSKA (57) patří k těm nejharmoničtějším. Zásluhu na tom mají ale oba. Jen díky vzájemné toleranci jsou prý dnes tam, kde jsou.

Ke každé své postavě přistupuje Dana Morávková (50) velmi zodpovědně a dá do nich přesně to, co potřebují. Její „mrchy“ jsou proto opravdové a hraje je tak skvěle, že si je lidé někdy i zamilují. Na druhou stranu ale mají někteří dojem, že herečka hraje vlastně samu sebe a občas jí to dávají i najevo.

Dělo se tak hlavně při natáčení Rodinných pout a později Velmi křehkých vztahů. Ve skutečnosti je ale na hony vzdálená postavám potvor. O tom svědčí i to, s jakou láskou hovoří o své

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden