Moje sladké tajemství

Ani soud ho nepoučil!

Kdo by čekal, že Tomáš Řepka (44) přestane plivat špínu na svou exmanželku, ten by se mýlil. Jen pár dní po soudu si do ní opět rýpnul.

Čtyřicetiletý přeoperovaný chlap. Tak se opět obul známý rebel Tomáš Řepka (44) do vizáže své exmanželky Vlaďky Erbové (37). Zřejmě mu vůbec nevadí, že za podobné urážky a pornoskandál s falešnými erotickými inzeráty musel podstoupit hned několik soudních stání.

Do Vlaďky se opřel, jak ve svojí nové knize Kapitán, tak v komentářích ke zmíněným fotografiím. Dokonce tvrdil, že má Erbová na těle kde co chirurgicky upravené a navíc má prý po četných plastikách prý jizvy jako starý boxer.

Dva roky vztahu a společný syn Marcus (6) mu evidentně nestojí za to, aby se začal vyjadřovat slušně, nebo aby raději neříkal na adresu bývalky vůbec nic. O syna se navíc bývalý fotbalista prý příliš nezajímá.

Přesto měl řeči na dovolenou Erbové v Mexiku, kde s sebou Markuse neměla. Prý by ho moc zajímalo, kde chlapeček tou dobou pobýval.Vlaďka, která už kvůli Tomášovým dřívějším výpadům měla skončit u terapeuta, na jeho slova tentokrát raději nereagovala.

Zřejmě pochopila, že to je jen další vysilující boj s větrnými mlýny.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden