Můj čas na kafíčko

Ani to, že Mel Gibson měl se ženou sedm dětí, nezabránilo rozvodu!

Vzala si ho v době, kdy měl ke slávě ještě hodně daleko!

Přál si mít velkou rodinu, tak jako to prožil ve svém dětství. To by ale nesměl být nevěrný a pít alkohol. Mel Gibson (63) na rozvod s Robyn Moore (58) nakonec těžce finančně doplatil! 

Rodák z New Yorku Mel Gibson (63) se proslavil nejprve v Austrálii. Tam se přestěhoval, když mu bylo dvanáct let. Když potkal svoji osudovou ženu, zdravotní sestru Robyn Moore (58), tak měl ještě ke slávě hodně daleko. Určitě netušila, že říká „ano“ budoucí hollywoodské hvězdě. Právě tak ale neměla ponětí ani o tom, že si vedle Mela prožije nejen pěkné dny, ale i spoustu utrpení!

Byla jeho spolubydlící!

Lidé se dávají dohromady různými způsoby. Jedním z těch méně častých je, že budoucího partnera či partnerku „přihraje“ společné bydlení. To byl právě případ Mela a Robyn. Setkali se ve velkém bytě, v němž žilo ještě několik dalších lidí. Stačil jeden pohled z očí do očí, když se sešli ve společné kuchyni při přípravě snídaně a o osudu obou bylo na další roky rozhodnuto. Mel v té době s nikým nechodil, Robyn měla přítele, ale budoucí slavný herec před ním nakonec dostal přednost. Nešlo to ovšem tak rychle. Ze vzájemných sympatií bylo nejprve delší přátelství a svatba přišla na řadu až tři roky po seznámení. Psal se rok 1980 a Melova kariéra už se začínala rozjíždět. Zahrál si hlavní roli v dnes už kultovním filmu Šílený Max a tím se hodně zviditelnil. Ve stejný rok, kdy se Mel a Robyn brali, se jim narodila dcerka. Byla prvním ze sedmi dětí, které postupně přišly na svět. Mel sám pocházel z hodně početné rodiny, měl dokonce jedenáct bratrů a sester. Každý další potomek v hercově manželství přicházel v době, kdy už jeho sláva nabírala celoplanetární rozměr. Vyneslo ho to do první herecké ligy, ale manželství si popularitou nezachránil - i když trvalo ještě pěkně dlouho.

Románek s pianistkou ho stál miliardy!

Slavní lidé mívají často sklon k depresím, už proto, že žijí hodně pod tlakem. Mel nebyl výjimkou. Bohužel své stavy řešil nadměrným pitím alkoholu. Zkoušel se léčit, ale marně. Jeho práci to neohrožovalo, jeho vztah ano. Robyn ale byla hodně trpělivá. Určitě jí nelze podezírat ze „zlatokopectví“. Všechen rozsáhlý majetek Mel získával až v době, kdy už byli dávno spolu. Jednalo se o nemovitosti v hodnotě stovek milionů dolarů. Mel se ovšem ženil ještě v době, kdy nebylo zvykem uzavírat předmanželské smlouvy. Proto, když od něho Robyn odešla a podala žádost o rozvod, musel se pořádně finančně prohnout. Mel sám by se nerozváděl, ale dal své ženě dost velký důvod tím, že byl přistižen s milenkou, jednou ruskou pianistkou. Rozvod ho hodně bolel. Přišel o polovinu majetku. Nedošlo sice k žádné velké soudní bitvě, kterou by herec asi stejně prohrál, ale dá se říct, že od té doby mu nastaly horší časy. Souběžně s tím totiž Mel způsobil několik veřejných skandálů a v Hollywoodu se od něho začali dost distancovat. Dnes sice dál hraje, ovšem jeho bývalá hvězdná sláva už je asi definitivně pryč!

Bránila ho, když ho nařkli z domácího násilí!

Se vztahy to po rozvodu neměl Mel Gibson snadné. S ruskou milenkou měl dítě, ale ta ho pak obvinila, že jí bije. Tehdy musel herec ocenit postoj své ženy, s níž byl právě v rozvodovém řízení. Potvrdila, že za více než čtvrt století jejich společného vztahu jí nikdy neuhodil. Nakonec si Mel našel opravdu výrazně mladší partnerku, která je dokonce o deset roků mladší než jeho nejstarší dcera. Zdá se, že po jejím boku se trochu dává do pořádku - a stal se dokonce po deváté ve svém životě otcem!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden