Můj čas na kafíčko

Anička jásá: Zázraky se dějí!

Hvězda seriálu Ordinace má v novém roce konečně důvod k velké oslavě!

Sice jí brzy zruší její nekonečný seriál Ordinace v růžové zahradě, kde hraje sestřičku Radku, ale to nic není proti tomu, co zažívala poslední více než rok.

Herečka a zpěvačka Anna Slováčková (25) nyní absolvovala poslední tečku za léčbou. Před pár dny jí lékaři vytáhli trubičku s katetrem, kterým jí zaváděli během léčby rakoviny prsu do těla potřebné léky.

Herečka tomu zařízení říká „komůrka s hadičkou“ a ujišťuje všechny, že jde o mnohem výhodnější a šetrnější proceduru, než když se musí pokaždé používat injekce.

Škoda že rodiče Felix Slováček (77) a Dáda Patrasová (64) nejsou stejně čisté duše jako jejich dcera, talentovaná Anička!

„Člověk přijde, píchne se to, nikde se nemusí hledat žíla, a nijak to nebolí,“ říká. Teď už může pracovat na plný plyn, pokud to tedy umožní i epidemiologická situace.

Velkou radost mají nepochybně i její rodiče, herečka Dáda Patrasová (64) a saxofonista Felix Slováček (77), i když ti na rozdíl od své dcery žádné uznání veřejnosti nesklízejí. Za co taky? Nemine měsíc, aby si o sobě navzájem v médiích nevyměňovali drby, banality a různé nadávky…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden