Moje šťastná hvězda

Anife Vyskočilová by měla být spíše vděčná

Na co si to hraje?

Tak to je vrchol. Zdá se, že někdejší břišní tanečnice ANIFE VYSKOČILOVÁ (42), která do Čech emigrovala před dvaceti lety, nejspíš zapomněla, komu vděčí za to, kde dneska je.

Kdyby se jí tehdy neujal herec IVAN VYSKOČIL (69), pravděpodobně bychom o ní nikdy ani neslyšeli. Jenže Anife se velmi rychle vžila do role velké hvězdy a bývalého manžela teď všude jen pomlouvá. Naposledy se nechala slyšet, jak ji po rozvodu o všechno takzvaně obral.

Ivan se hájí tím, že v první řadě není materialista, a tak nikdy neměl nejmenší důvod přetahovat se o majetek, a navíc je známo, že Anife do Čech přicestovala autobusem. Jedna velká přetvářka Pravděpodobně si s sebou tedy moc cenností nepřivezla.

Ráda navíc vypráví historku, jak chtěla emigrovat do Německa, ale omylem vystoupila dřív a nakonec v Praze už zůstala. Aby ne, záhy potkala muže, který se o ni po všech stránkách postaral a změnil jí život k lepšímu.

Jejím chováním je tedy samozřejmě zklamaný, když si na ni ale postěžoval, okamžitě mu vrátila ještě silnější úder. „Neberu ho vážně. Navíc si může říkat, co chce. Staroba tomu dodává noblesu a důvěryhodnost, takže mu lidi věří,“ nešetří Anife svého exmanžela.

Zajímavé je, že když se dvojice potká někde ve společnosti, oba se chovají jako nejlepší kamarádi. Nikdy nechybí objetí, polibek ani vášnivá konverzace. Jakmile se však rozloučí, začíná krutá slovní válka. Že to Anife a Ivana pořád ještě baví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden