Moje šťastná hvězda

Anna K. : Bojí se o život! Zruší koncerty?

Myslela si, že bude mít konečně klid, ale zdravotní problémy ANNU K (52) pronásledují pořád! A teď v létě jí je nejhůř za posledních několik měsíců. Bude muset zrušit všechnu nasmlouvanou práci?

N áročnou léčbu, kterou musela prodělat kvůli rakovině prsu, už má naštěstí za sebou. Ale zdravotní trápení s ní spojená bohužel přetrvávají. Přitom má zpěvačka nasmlouvánou spoustu letních koncertů. Těch se za žádnou cenu nechce vzdát, protože ji prý nabíjejí energií.

Problémy nekončí

Zpěvačku trápí oteklá paže, údajně i nadváha, protože při léčbě přibrala deset kilogramů, a ještě je celé dny neskutečně unavená! Teď v létě jí ale dělá největší starosti fakt, že bude muset koncertovat v obrovských vedrech. A to má zpěvačka od lékařů důrazně zakázáno. Dobře ví, že by během horka neměla vůbec na pódium chodit, natož podávat nějaký výkon.

Nesmí na přímé slunce

Nejhorší je pro ni údajně to, když se před fanoušky musí tvářit šťastně a vesele a přitom jí do smíchu vůbec není. A to někdy koncertuje i dvě hodiny. Bojí se, aby na ní lidé stres a vyčerpání nepoznali. Chce, aby si koncert užili hlavně oni, ale není to pro ni vůbec nic jednoduchého. Jeden z jejích přátel dokonce před pár dny prohlásil, že Anna K uvažuje, že by některá odpolední představení zrušila.

Na pódiu v černé

Obavy o zdraví jsou naprosto oprávněné. Pokud by totiž své tělo opakovaně slunci vystavovala, mohla by se jí prý rakovina vrátit! V tom případě by jí nepomohlo ani to, že vystupuje ve své oblíbené černé košili s dlouhými rukávy a kšiltovce. Bude Anna K hazardovat se svým zdravím a udělá vše pro své věrné fanoušky, nebo raději kšefty i přes hrozící pokuty zruší?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden