Můj kousek štěstí

Anna K.: Chudinka! V obklíčení rakovinou

Tohle si osudem těžce zkoušená zpěvačka Anna K. (50) nezasloužila. Strašlivá nemoc pronásleduje jako nějaké děsivé prokletí bohužel nejen ji, ale i její blízké.

Poté, co se jí jako zázrakem podařilo překonat rakovinu prsu, musela přihlížet tomu, jak ji tato nebezpečná choroba připravovala o jednoho blízkého za druhým. Zemřela matka jejího přítele, která pro ni byla něco jako druhá máma, pak onemocněl zpěvaččin otec, poté zemřela jedna kamarádka, potom druhá.

Všichni na rakovinu. Anna K. musí být psychicky nesmírně silná, když tolik utrpení kolem sebe dokázala zvládnout bez větší duševní újmy. A ukazuje se, že je ještě silnější, než jsme si původně mysleli. Pochopila totiž, že proti tak nesmírnému trápení je třeba aktivně bojovat: energií, optimismem, humorem a – v neposlední řadě také pohybem, tedy tancem.

Takže nabídka z televizního pořadu StarDance přišla v pravou chvíli. Úsměvné je, že zpěvačka nemá s tancem žádnou zkušenost, nechodila dokonce ani do tanečních. Tréninky jsou pro ni vysilující, ale naplňují ji radostí a dobrou náladou.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden