Moje šťastná hvězda

Anna K.: Nosí v sobě starou křivdu

Pokud si někdo v životě už poněkolikáté prochází opravdovým peklem, pak je to zcela určitě ANNA K. (53). Ta sice před lety porazila rakovinu, ale nedávno se jí vrátila. Největší křivdu ale zpěvačka dodnes cítí vůči svému otčímovi, který ji nevybíravě připravil o majetek

Celé roky v sobě Anna K. držela tajemství, které ji dodnes užírá, teprve nyní se rozhodla promluvit o tom, proč se rozhodla zcela odstřihnout ze života svého otčíma, s nímž vyrůstala společně s jeho dcerami. „Když maminka zemřela, nezachoval se ke mně dobře,“ svěřila se Anna K. s tím, že její matka celý život dřela, aby právě jí mohla něco odkázat. Zpěvačka vyrůstala s ní a s otčímem v pražském bytě, který kupoval ještě její otec. Anna tehdy žila se svým tehdejším přítelem, který občas pracoval v Rakousku. Aby za ním mohla jezdit, potřebovala ještě v minulém režimu takzvanou doložku. Kvůli tomu se ale potřebovala přihlásit na Prahu 5, a tak se dočasně ze svého a matčina bytu odhlásila. Když se poté chtěla přihlásit zpátky, čekal ji pořádný šok. Její otčím jí to totiž neumožnil. „Vyměnil zámky u dveří a osobní věci mi přivezl v krabicích,“ zavzpomínala na otřesný zážitek zpěvačka, která se tak přes noc stala bezdomovkyní. „Byl to hnus a trpěla jsem tím, ale měla jsem nový domov u přítele a on mi to asi pomohl překonat,“ dodala zpěvačka, která svůj život v poslední době bilancuje a podle všeho se cítí poněkud přecitlivělá.

Anna K.: Rakovina jí v dospívání vzala i její maminku.

Je hodně přecitlivělá

Od svých fanoušků dostává sice ze všech stran spousty podpory, ale i tak s ní dokáže momentálně leccos zamávat. Nedávno jí například poslal jeden muž fotku se svým synem s tím, že jí drží palce a že i oni to po smrti jeho ženy, která zemřela na rakovinu prsu, zvládli. Jenže Annu K. to spíše vyděsilo. „Proč mi tu fotku posílal? Asi to myslel dobře, ale jeho žena zemřela na stejnou nemoc, kterou mám já,“ zoufala si zpěvačka, když fotografii viděla. Tento typ „povzbuzení“ jí spíš rozesmutnil a vyděsil než naopak. Anna K. navíc velmi těžce nyní snáší, že už nemůže být tak aktivní jako dřív. „Potřebuju už být v pohybu. Na druhou stranu vím, že se teď musím šetřit víc,“ říká Anna. A dodává: „Chtěla bych dělat všechno normálně, a přitom cítím, že jsem neskutečně unavená. “ Všichni teď proto doufají, že se zpěvačka nebude přepínat a dopřeje si čas i klid na další boj se zákeřnou chorobou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden