Moje šťastná hvězda

Anna K: Opět svádí boj s nemocí

Rakovina vaječníků

Před osmi lety si prošla peklem, když u ní objevili rakovinu. ANNA K. (52) věděla, že se nemoc může vrátit. Bohužel v těchto dnech potvrdila, že životní boj svede znovu.

Pro zpěvačku to už tenkrát bylo těžké, protože nemoc ji pronásleduje. Ve 44 letech jí rakovina vzala maminku, pak nevlastní sestru, nedávno maminku partnera. Když se zpěvačka před lety léčila, musela se vzdát naděje na adoptované dítě. Byla blízko, pak ale přišla diagnóza.

Vždy onemocní i pes

Zpěvačka byla na kontrole, když vtom paní doktorka řekla: „To se mi vůbec nelíbí. Holčičko zlatá, tohle se mi opravdu ale vůbec nelíbí.“ Anna K. už měla zlé tušení.
Nyní má za sebou už třetí chemoterepii, před sebou ještě dlouhou cestu. Ví, že vše je hlavně o psychice, proto říká, že nemoc zase přepere. Bohužel se jí ale vrátila ještě jedna vzpomínka. „Když jsem onemocněla poprvé, zemřela moje fenka Máša,“ říká Anna K. s tím, že nyní, v den, kdy zjistila, že se jí vrátila rakovina, se i u její současné fenky objevila rakovina vaječníků. Věříme, že to nakonec zvládnou obě holky!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden