Můj kousek štěstí

Anna K statečně bojuje s rakovinou

Klobouk dolů před zpěvačkou Annou K (52). Před pár týdny si vyslechla krutou zprávu lékařů. Vrátila se jí rakovina. Je to sedm let, co se zpěvačka ze zhoubné nemoci vyléčila. Bojovala s rakovinou prsu. Při preventivní prohlídce jí nyní opět ovbjevili nádor.

Anna si prý při rutijním vyšetření z vesela povídala se sestřičkou, najednou ale zdravotnice zvážněla. "Tohle se mi ale vůbec nelíbí," zněla ta krutá věta. Dnes má zpěvačka zasebou první chemoterapie.

Nález se prý zachytil poměrně včas, ale není pochyb o tom, že ji čeká ještě hodně dlouhá a trnitá cesta. Mohla by být zdrcená a odevzdaná osudu. Anna K to však rozhodně nemíní vzdát. Je odhodlaná boj se zákeřnou chorobou vyhrát i podruhé.

"Snažím se ze všech sil se strachu zbavovat a té situaci se prostě postavit čelem. Nemoc zase přeperu. To je jasný, ale potřebuju teď k tomu čas jen pro sebe," říká rozhodně. Nad tím, že má zmodralou ruku po vpichu z chemoterapií, zpěvačka jen mávne rukou, že to nic není a že zase přijde o vlasy, je podle ní to nejmenší.

Zpěvačka má velký obdiv za statečnost. Přejeme jí brzké uzdravení..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden