Můj kousek štěstí

Anna Polívková

Jak tohle dopadne? Herečka Anna Polívková (40) měla vždy se svým otcem, hercem Bolkem Polívkovkou (70) velmi dobrý vztah. On si sice původně přál syna a z narození dcery byl poněkud rozladěn, posléze ale na ni nedal dopustit a hrdě prohlašoval, že je celá po něm.

S radostí se s ní chlubil i v televizi ve své manéži Bolka Polívky. Někdejší skvělé rodinné vztahy by však nyní mohly vzít za své. Jablkem sváru by měl být nový milenec Polívkové. Anna se teď vznáší na obláčku zamilovanosti.

Krátce po rozchodu s dlouholetým přítelem, tanečníkem Michalem Kurtišem (29), se chlubí s novým milencem, o třináct let mladším modelem Jiřím Matouškem (27). S ním byla viděna už před pár měsíci, jak se objímají a násleně míří do jeho pražského bytu.

Nedávno si spolu vyjeli do Mexika. „Na cestě kolem Yucatanu,“ napsáno u jejich společné fotky z dovolené na internetu. Dokonce kvůli tomu Polívková zazdila i pohřeb máminy sestry Julie. „Myslím na vás“ vzkázala v esemsce své matce, herečce Evelyně Steimarové (74).

Jistě každý by herečce přál, aby konečně našla toho pravého. Podle kamaráda Polívky však herec z nové známosti dcery radostí neskáče. Prý by si přál, aby se Anička konečně usadila a měla rodinu. Jenomže ona o dětech nechce ani slyšet a raději chodí po večírcích.

Navíc si stále vybírá za partnery nevybouřené mladíky, kteří ještě na otcovské povinnosti nejspíš nemají ani pomyšlení. Možná přesto doufal, že vztah s přítelem Kurtišem nakonec vyústí v něco vážného. Teď se ale všechny iluze rozplynuly, když ho Polívková ve svých čtyřiceti vyměnila za ještě mladšího kolouška, jehož orientace je navíc opředena nejasnostmi.

Mnozí pochybovali, že by spolu vůbec mohli něco mít, protože Matoušek bojoval o titul nejhezčího homosexuála a Muže roku 2012. Předpolkádalo se tedy, že je to gay. Nemá snad mladý model ve svém zaměření dosud jasno? To by ovšem situaci Polívkové příliš nenahrávalo.

Pokud chce mít někdy děti, neměla by ztrácet čas v nejistém vztahu. Vždyť biologické hodinky jí už bijí na poplach. Nebylo by tedy divu, kdyby si její otec o ni dělal starosti. Když bude mateřství stále odkládat, mohla by jednoho dne zjhistit, že už je pozdě.

Na druhou stranu ale herečka už není žádné pískle a jistě ví, co dělá. Věříme, že si život zařídí tak, aby byla šťastná. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden