Moje šťastná hvězda

Anna Polívková: Všem vytřela zrak

Pochází z čistě herecké rodiny, a tak je jasné, že má ANNA POLÍVKOVÁ (38) vlohy také především k hraní. Co jí ovšem naopak vůbec nejde, je sport. Už jako malé jí všichni říkali, že je neskutečné střevo snad na každou pohybovou aktivitu, o kterou se byť jen trochu pokusila.

Rodiče jí tleskali jenom ze soucitu

„Jako malé mi rodiče tleskali, když jsem tančila – asi měli radost, že mám ráda pohyb,“ svěřila se Polívková. Jenže v dospělosti jí došlo, že to rodičě dělali jenom ze soucitu. O to víc prý všechny překvapilo, když souhlasila s tím, že bude tančit v soutěži Stardance!

Bolek Polívka

Táta jí vůbec nevěřil

Podle přátel si její otec BOLEK POLÍVKA (68) klepal na čelo. Vždyť ani on nemá žádné zvláštní pohybové nadání, ještě ke všemu na tanec! Jenže Anička všem vytřela zrak! Nedivil se jen její otec, ale i učitelka tělesné výchovy, která dnes slavnou herečku učila na základní škole.Tu totiž nedávno potkala a nestačila zírat, co jí její bývalá tělocvikářka řekla! „Vy jste chodila do školy v Podolí a byla na tělocvik takové poleno, že jsem byla úplně v šoku, když jsem vás pak viděla v televizi!“ prozradila nedávno Polívková. A rozhodně to myslela v tom nejpozitivnějším smyslu slova. Jak to tak vypadá, přece jen nebude takový pohybový antitalent, jak si o sobě dodnes myslí, jen neměla rodiče, kteří by ji k pohybu nějak intenzivněji vedli. Dnes ale může být Bolek na svou dceru náležitě pyšný.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden