Moje sladké tajemství

Anna Slováčková: Dostala dárek za miliony

Za náhlý rozchod rodičů dostala byteček za miliony!

Na slavné rodiče si Anna Slováčková (22) může stěžovat jak chce, ale bez nich by se dcera Dagmar Patrasové (61) a Felixe Slováčka (74) neměla tak dobře. Dostala totiž jako dárek byt na pražských Vinohradech v hodnotě 7 milionů korun.

Mladá herečka si užívá prostorné 3+kk, odkud má blízko do centra města i do svého původního domova. „Jsem tu spokojená. Mám výhled na půl Prahy. Je to takový můj splněný sen,“ říká Anička. Takový luxus jí můžou vrstevníci jen závidět.

Ti ale nemají zámožné rodiče, kteří možná chtějí darem dceři vynahradit svůj rozchod. Kdo ví, za jak dlouho by si na takový byt našetřila sama. Své místo v showbyznysu Slováčková částečně získala sama, ale nelze opomenout, že by bez slavného jména možná nedostala takovou šanci předvést, co v ní dřímá.

Představitelka zákeřné sestřičky Radky z Ordinace v růžové zahradě 2 si každopádně nemusí dělat starost s tím, že by ji někdo vyhodil z bytu za neplacení nájemného. Také si asi dvakrát rozmyslí, koho si do svého hnízdečka nastěhuje.

Určitě kolem ní bude brzy nějaký nápadník kroužit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden