Moje šťastná hvězda

Anna Slováčková se opřela do otce a jeho milenky!

Rodinné drama už ji pěkně štve

Dcera DÁDY PATRASOVÉ (60) a FELIXE SLOVÁČKA (73) má už zřejmě celého divadla kolem vztahů svých rodičů dost. ANNA (21) proto poslala svému otci pěkně ostrý vzkaz! Jestli si s milenkou pořídí dítě, tak u ní navždy skončil.

Jako by nestačilo, že Anička žije odmala ve stínu svých slavných rodičů, musí s nimi chtě nechtě prožívat i jejich vztahové trable. Ačkoli se ukazuje, že mladá žena podědila po rodičích spoustu muzikantského talentu, v rozhovorech je nucena více než sama o sobě a své práci mluvit o milenkách a milencích slavných rodičů. Ostatně ani pravidelné dávky z intimního života jejích blízkých na předních stranách bulvárních novin, jí na klidu nepřidají. Donedávna Anička o špatné situaci doma příliš nemluvila. V okamžiku, kdy se jí začalo hroutit zdraví, ale zřejmě už neměla na vybranou. Všechna příkoří vyplývající z osudu dítěte slavných rodičů musela ven. A tak si dcera Patrasové a Slováčka pustila pusu na špacír.

Milenka jí nevadí

První, čím zřejmě pohledná blondýnka šokovala veřejnost, bylo prohlášení, že se svému otci vlastně ani nediví, že si našel milenku. „Mně nevadí, že má milenku, chápu to. U nás doma se řeší spousta věcí, takže já se mu opravdu nedivím, ale kdyby měl někoho o deset let mladšího. Tohle je vážně moc,“ uvedla viditelně pobouřená Slováčková, která nemůže překousnout, že její otec miluje o tolik mladší LUCII GELEMOVOU (33). Nemůže si prý pomoct a neustále přemýšlí nad tím, co asi taková žena čeká od sedmdesátiletého muže. Láska to podle ní bude jen sotva, domnívá se údajně, že Gelemové jde více o otcovy peníze než o jeho city.

Nechce žádného vetřelce

Na otázku, jak by mladá zpěvačka reagovala, kdyby si její otec založil s mladou milenkou rodinu, reagovala jako čertík vystřelený z krabičky. „To by u mě skončil, absolutně!“ prohlásila s tím, že si máme představit, jak bychom se cítili my ostatní, kdyby se nám někdo snažil do rodiny nastrčit, když to tak musí říct, nějakého vetřelce. Anička má zdá se naprosto jasno a bez slitování posílá svému otci jasný vzkaz. Podle toho, jak ten dosud reagoval na veškeré připomínky ke svému vztahu, lze jen těžko předpokládat, že pokud by opravdu po dalším dítěti zatoužil, dokázal by mu to někdo rozmluvit. V každém případě rodiče spolu nyní prý vycházejí lépe než kdy dřív. A přesto- že mají každý nového partnera, žijí spolu stále spořádaně pod jednou střechou.

Dítě s milenkou? To by otec u Aničky skončil!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden