Moje šťastná hvězda

Anna Slováčková: Všichni jí mají plné zuby

Mají jí plné zuby i vlastní rodiče a nejbližší kamarádi? Vžycky totiž byla středobodem jejich světa. Všechno se točilo kolem ní, protože ačkoli má staršího bratra Felixe Slováčka ml. (35), přece jen je mezi nimi větší věkový odstup, a tak když se narodila, věnovali jí Dáda Patrasová (63) a Felix Slováček (75) všechnu pozornost.

Jenže když bylo Aničce dvacet let, rodina se jí začala rozpadat. Nejdříve nenáviděla svého otce, protože odešel od rodiny za svou milenkou Lucií Gelemovou (36), a nakonec začala údajně nenávidět i svoji matku, protože ta se zase dala dohromady se svým italským hřebcem Vitem (49).

Otci vděčí za úspěch

Sama Slováčková později, když už se vzpamatovala z prvního šoku, přiznala, že jí rodiče zničili život. Že si vždycky přála vyrůstat v dokonalé rodině a místo toho bude pendlovat mezi rodiči do konce života.Půlka národa ji litovala, půl se jenom tiše smála. Z obou skupin však přicházely i takové názory, že nebýt rozchodu rodičů a obrovské mediální kauzy, která z toho vznikla, nikdy by se ničím neproslavila.Média ji zviditelnila až v souvislosti s milenkou jejího otce. Tudíž by prý, podle názorů některých, měla svému otci poděkovat.

Mužům už nevěří

Někteří její přátelé si údajně myslí, že se chová jako rozmazlený jedináček, který chce, aby bylo všechno podle něj, a to i za cenu, že budou všichni okolo něj kvůli němu nešťastní.

Rodiče prý nutila dlouhé měsíce k tomu, aby se k sobě vrátili. Ti samozřejmě odmítli a ona s nimi zase přestala mluvit. Dokonce se odmítla seznamovat. Zatímco její vrstevnice chodí na diskotéky a do barů seznamovat se, Anička raději trávila čas sama.

Mužům totiž od jisté doby nevěří. Prý tvrdí, že jsou všichni stejní a ženu pokaždé opustí kvůli jiné. Sice aktuálně s jedním mladíkem randí, ale jako vážný vztah to rozhodně nebere. Prý se nechce zamilovat, protože odmítá dál znovu trpět.

Místo toho, aby se starala o svůj milostný život, se ale prý v posledních týdnech začala starat o ten maminčin. Zatímco otce s jeho partnerkou Lucií nechává překvapivě na pokoji, na paškál si bere matku.

Do života matky nemá co mluvit

Údajně jí vadí, že tráví se svým Italem tolik času v Itálii, když může být v Česku s ní. Jeden z jejích přátel se nechal slyšet, že si Anna myslí, že s ním matka chodí jen natruc, aby její manžel viděl, že i ona se může znovu zamilovat a že i ona má stále mužům co nabídnout.

Když se to ale Dáda dozvěděla, údajně z úst jedné z jejích kamarádek, zuřila. Prý se s dcerou pohádala tak, že spolu už několik dní nemluví. Její matce vadí, že jí mluví do života její vlastní dcera, která je o čtyři desetiletí mladší než ona.

Jeden škraloup za druhým

Dáda své dceři prý do milostného života nemluví, a to samé požaduje po své dceři. Jenže ta se zalekla toho, že by se její maminka mohla odstěhovat do Itálie a ona by tu zůstala sama se svým záletným otcem a jeho partnerkou, kterou prý k smrti nenávidí.

Matka je jí stále bližší než otec. Navíc má Dáda u své dcery ještě jeden vroubek. A to kvůli tomu, že řídila pod vlivem alkoholu a nabourala do cizího vozu. Jak jsme se doslechli od jeho jejího kolegy, Anička alkohol nesnáší.Když už se napije, tak jen velmi decentně, ale že by se prý někdy opila, to se ještě nestalo. A tak se není čemu divit, že svou matku za řízení pod vlivem alkoholu pořádně vyplísnila. Ovšem má-li na to vůbec právo, zůstává otázkou. Dáda si ale myslí, že ne, a dává to dceři čím dál častěji najevo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden