Můj kousek štěstí

Antonio Banderas - Od Hřebce věrnost nečekejte

Antonio Banderas má štěstí. Je nejenom skvělým hercem, ale současně nositelem přezdívky, kterou mu závidí většina pánské populace. Nejenom milenky z jeho soukromého harému mu totiž říkají Hřebec. Možná byste do 174 cm vysokého elegána neřekli, že by zrovna on měl být oním celosvětovým sexsymbolem. Centimetry mu nikdy nepřebývaly, nahrazoval je ale svým charismatem. Dívčí srdce lámal syn učitelky a policisty už jako kluk.To, když mu předpovídali kariéru ve fotbale. Bylo mu čtrnáct, když se však zranil tak těžce, že na sny o tom, že bude oblékat dres Realu Madrid, mohl definitivně zapomenout. Tehdy prý Antonia Banderase (56) poprvé napadlo, že se stane hercem.

Ana ho ulovila brzy

Na množství potenciálních milenek, se vlastně nic nezměnilo. Jen sportovní fanynky vystřídaly ty filmové. Když mu začali vyčítat jeho přelétavou povahu, s oblibou říkával, že na ženské klevety nikdy nebral zřetel. A chlapi mu prý v dobrém jen tiše závidí. „Nemyslím, že by existoval muž, kterému by nedělalo dobře, že mu podléhají tak krásné ženy,“ říkával Hřebec. Ulovit se ale nechal poměrně brzy. Přesněji řečeno – do svazku manželského vstoupil už ve svých 27 letech. A na to, jakou má pověst, jeho manželství s herečkou Anou Leza trvalo nečekaně dlouho. Devět let. Je fakt, že slovo „věrnost“ mu nikdy nic neříkalo. Ostatně Antoniovy stálé milostné avantýry prý byly opravdu důvodem rozvodu. Podle jiné teorie stál za rozchodem dvojice fakt, že Ana ze svého muže přes všechnu snahu nedokázala udělat otce. Měsíc po rozvodu přišla druhá svatba a taky do jeho života vstoupila třikrát rozvedená Melanie Griffith (59).

en_00103088_0001

Druhé vzplanutí

„Svou ženu jsem dlouho jen obdivoval, teprve pak miloval,“ řekl na její adresu. Poprvé se tváří v tvář setkali v roce 1995 při natáčení komedie Jedna navíc. Jako malý žáček, který loví autogramy hvězd, prý vystartoval ze svého karavanu a zamířil vstříc své lásce, aby se jí představil. „Byl jsem tak nervózní, že jsem se jí v panice jen stačil zeptat, kolik jí je vlastně let.“ Chvíli se vykrucovala, pak stejně dlouho smála a nakonec řekla, že 37. A tohoto do té doby nepříliš známého Španěla si hodně dobře zapamatovala. Vzala si ho měsíc poté, co se rozvedl s manželkou Anou.

shutterstock_97000073

Na odvykací terapie chodili spolu

Kdo by si tenkrát vsadil na to, že spolu vydrží skoro dvacet let. A že to bude právě slavná herečka, která ze svého Antonia konečně udělá otce. Dcera Stella byla od první chvíle tátova holčička. A za tu přísnou byla doma maminka Melanie. Jenže to byla právě slavná herečka, která potřebovala pomoc ostatních členů rodiny. To, když se provalilo, že dobrou náladu a kondici si vylepšuje hrstmi antidepresiv. A že patří na seznam prominentních zákazníků místních dealerů drog. „Antonio mě podporoval, jak to jen šlo,“ pochválila svého muže po návratu z léčení na soukromé klinice v Utahu herečka. Ruku v ruce s ní prý chodil na všechny terapie. Jenže vzápětí se provalilo, že z toho žádné trauma neměl. A jak to jen šlo, svou manželku podváděl. Soukromá detektivní agentura, kterou si podezíravá herečka najala, došla až k číslu 12 milenek. To sice Antonio nepotvrdil, ale na krach manželství to úplně stačilo.

interview s upirem

Nechala si odstranit Antonia z kůže

A najednou byl konec. „Po pečlivém uvážení jsme se společně rozhodli ukončit naše téměř dvacetileté manželství přátelským způsobem,“ psalo se v oficiálním prohlášením, jímž oznámili svůj rozchod. Vzápětí si herečka nechala z ramene odstranit i důkaz bývalé lásky, vytetované jméno Antonio. Ten zvolil taktiku hodnou zkušeného svůdníka, kterého jen tak nějaký rozchod nerozhodí. Objevil se na veřejnosti se svým dalším objevem. Tentokrát se zahleděl do o dvacet let mladší investiční poradkyně Nicole Kimpel. A soudě podle fotek, které se záhy objevily v bulvárech celého světa, se tihle dva spolu nijak nenudili. Inu, žádný Hřebec nezůstává dlouho sám.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden