Můj kousek štěstí

Artur už to špatné vytěsnil

Iveta Bartošová (†48) 29. dubna 2014 na kolejích ukončila svůj život. Následovala životní lásku Petra Sepéšiho.

Osm let uplynulo od tragédie, kdy ze světa dobrovolně odešla zlatá slavice Iveta Bartošová (†48). Dlouhou dobu se její smutný příběh odhodlávali tvůrci citlivě převyprávět.

Minisérie Iveta, která šla nejdříve na placený televizní kanál Voyo, měla premiéru v pražské Lucerně a zřejmě nejvíce sledovaným návštěvníkem byl syn Ivety Bartošové a jejího přítele, manažera a dvorního skladatele, Ladislava Štaidla (†75).

Na premiéru přišla i Ivana Bartošová, sestra Ivety.

Jaké pocity měl mladý muž v roli diváka? Smutek na něj nepadl, dle svých slov špatné vzpomínky z dětství vytěsnil a pamatuje si jen to hezké. Snímek hodnotil jako profesionál. Byl v šoku, jak dokonale se Ondřej Gregor Brzobohatý (39) na plátně podobal jeho otci. „Úplně mi to vyrazilo dech,“ řekl Artur Štaidl (25).

Do Lucerny přišel sám, nedávno se rozešel s přítelkyní. Najít jinou by pro něj ovšem neměl být žádný problém, po rodičích zdědil pohádkový majetek. Přesto na skutečnost, že je dokonale hmotně zajištěn, nehřeší a pilně pracuje, podniká. Ovšem zřejmě tak, aby ho to bavilo. Kupříkladu jeden čas měl firmu na pronájem vodních dýmek...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden