Můj čas na kafíčko

Až do maturity neměl Josef Abrhám vůbec ponětí, co bude v životě dělat!

Můj čas na kafíčko

Na herectví se v mládí necítil, protože byl příliš uzavřený a měl trému.

Ačkoliv je dnes Josef Abrhám (81) skutečnou legendou, o herectví v mládí nejprve vůbec neuvažoval. Říká o sobě, že se hercem stal vlastně tak trochu proti své vůli. Rozhodla o tom v podstatě souhra okolností.

Své dětství prožil populární herec Josef Abrhám (81) v Kunovicích, kousek od Uherského hradiště. „Lítali jsme po loukách, zahradách, lese, koupali se v rybníku. Zažil jsem tu i válku, kterou jsem tehdy vnímal velmi romanticky a dobrodružně,“ vzpomínal na tu dobu.

Musel odejít na Slovensko

Pocházel z podnikatelské rodiny, jeho tatínek měl cihelnu. Cihlářství bylo povolání, které se v rodině dědilo a tak nějak se asi počítalo, že jednou se vedení prosperující cihelny ujme i Josef. Doba se ale změnila a po

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden