Moje šťastná hvězda

Až na třetí pokus se mu splnil sen o velké rodině

Moje šťastná hvězda

Život se s ním nemazlil. Otec skončil v lágru a milovanou ženu našel doma mrtvou. Přesto neztratil optimismus a nakonec se znovu zamiloval.

Nepřekonatelný představitel padouchů a milovník klobouků JAN PŘEUČIL (85) je ve skutečnosti laskavý a noblesní člověk, který je vděčný hlavně za svou ženu EVU HRUŠKOVOU (70).

V rodném listě má sice Jan Přeučil (85) napsány Pardubice, ale z tohoto krásného východočeského města se spolu s rodiči přestěhoval jako roční batole do Prahy.

Jeho tatínek František (†88) byl známý nakladatel a poslanec Československé strany národně socialistické, což se mu v dramatických 50. letech stalo osudným.

Syn politicky nežádoucího muže

Byl totiž mezi mnoha odsouzenými v politicky vykonstruovaném procesu s Miladou Horákovou (†48). Naštěstí nebyl odsouzen k

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden