Můj čas na kafíčko

Až nevěra prvního manžela přinutila Veroniku Freimanovou jednat!

Můj čas na kafíčko

Třicet let prožila v manželství, ve kterém se vždy cítila odstrkovaná a na druhé koleji.

Známe ji jako pohodovou a usměvavou herečku. Veronika Freimanová (67) si ale v soukromí kdysi prožívala situace, které jí příliš příjemné nebyly.

Dětství si Veronika Freimanová (67) užila v pohodě. Byla prý hodně upovídaná a učení brala jako nutné zlo. Už v první třídě jí tak dali ve škole najevo, že by se měla trochu zklidnit – místo velké jedničky, kterou dostala většina dětí, měla na vysvědčení velkou dvojku. Vzhledem k tomu, že oba její rodiče byli vysokoškolsky vzdělaní, působilo to jako neúspěch.

Návrat z lázní byl šokem

Mezi vysněná povolání Veroniky patřilo aranžérství a upravování výloh. Chodila na hodiny baletu a zkusila se dostat i na konzervatoř. Tam ji nepřijali i proto, že

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden