Moje sladké tajemství

Až po dvou rozvodech našla osudového muže svého života

Moje sladké tajemství

Krátce po rozvodu se sblížila se svým seriálovým kolegou. Tak dlouho se navzájem svěřovali, až z toho byla velká láska.

Herečka Zlata Adamovská (62) měla vždy všechno, co si žena může přát. Úspěšnou divadelní a filmovou kariéru, obdiv mužů a přízeň diváků. Jen to manželské štěstí se jí dlouho vyhýbalo.

Stále půvabná Zlata Adamovská (62) už od počátku své kariéry patří k našim nejkrásnějším herečkám a ani přibývající roky na tom nemohou nic změnit.

Je elegantní a vždy bezchybně upravená, navíc má obrovské kouzlo osobnosti. Její fanoušci se tak často ptají, jak je vůbec možné, že tato nádherná dáma měla dlouho smůlu na muže.

Typická představitelka naivních krásek

Nikoho nejspíš nepřekvapí, že Zlata o herecké dráze snila již na základní škole. V patnácti letech se proto přihlásila na pražskou státní konzervatoř, byla přijata a už během studia dostávala své první role.

Díky nespornému půvabu se brzy stala ideální představitelkou filmových naivek i citlivých krásek. Právě z té doby

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden