Můj kousek štěstí

Baby nebude sedět v koutě

Můj kousek štěstí

A neměla svolit k operaci nosu

Po Hříšném tanci byla Jennifer Grey (62) velkou hvězdou. Matka ji však dotlačila k chirurgické úpravě nosu, a z toho byl najednou smutný konec slávy.

Kudrnatá Jennifer Grey (62) měla herectví v genech, v jejím případě bylo rozhodnutí o volbě povolání víc než jednoduché. Maminka byla herečka a tanečnice, otec Joel Grey (90) mimo jiné převzal v roce 1973 Oscara za vedlejší roli v muzikálu Kabaret, v němž zazářil po boku legendární Lizy Minnelli (76).

A dědečkem Jennifer Grey byl herec a zpěvák Mickey Katz (†75). Dál už netřeba slov – brunetka prakticky od narození dobře věděla, že z ní bude komediantka.

Odmala se věnovala baletu, studovala herectví. Poprvé se na plátně objevila v roce 1984, a to hned ve třech filmech: Cotton Club, Lehkomyslní a Rudý úsvit. V posledně jmenovaném

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden