Můj čas na kafíčko

Bagárová dokončuje rodinné hnízdo

Ještě před pěti měsíci sotvakdo věřil, že vztah něžné zpěvačky a zápasníka s tádžickými kořeny má budoucnost, od té doby jsme ale viděli pozoruhodný restart.

Když Monika Bagárová (27) oznámila, že staví dům u Brna poblíž bydliště svých rodičů, bralo se to jako záchranný kruh, jako útočiště po rozchodu s Makhmudem Muradovem (32), který dal přednost své kariéře před zpěvačkou a vlastním dítětem, dcerou Rumiou (2). Teď to ale vypadá, že se k Brnu přesunou všichni tři.

Makhmud Muradov (32).

Zapracovala snad Muradovova rodina?

Přes veškeré úsměvy není pochyb, že Muradov je tvrdý chlapík, a pokud mluví pravdu v těch několika rozhovorech, přes své mládí toho hodně zažil, zejména když žil a pracoval v Rusku. Šlo mu i o život a dnes je právem pyšný na to, jak se vypracoval.

Často létá domů do Uzbekistánu, kde je celebritou, a právě tady si asi leccos vyslechl od matky, která už dlouho neviděla svoji vnučku, jež má navíc křestní jméno po ní.

Je tedy u „mladých“ všechno v pořádku?

Dvouletá Rumia má sice jméno po babičce, ale jak se Makhmud ve své exotické domovině přestal ukazovat, Moničini rodiče si malou tak trochu „zprivatizovali“, dokonce jí začali říkat Dáša.

A jakmile si bojovník série MMA ujasnil, že přece jen chce být s dcerkou a se zpěvačkou, bylo mu jasné, že musí být diplomat. Nelitoval peněz a vzal Moniku i s malou, ale i tchána s tchyní na luxusní dovolenou do Dubaje, a zadařilo se: lesk a luxus emirátu zastřel Bagárovým zrak, a smíření bylo dokonáno.

Dům bude jistě luxusní, jenomže…

Pětipokojový bungalov u Brna už je krátce před dokončením. A slečna Monika je na něj náležitě pyšná, ostatně už se pochlubila i s laděním interiérů. Dominovat v nich má bílá v kombinaci se světle šedou, celkový dojem: něco na způsob luxusní mlékárny.

Je zřejmé, že do designu interiéru zápasník nepromluvil. Ostatně není jisté, nakolik je jejich znovushledání od srdce. Bude se „Mach“ v novém domě cítit dobře? Zapomene teď už na krásky, které se kolem MMA zápasů jen rojí?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden