Bagel sendvič

Příprava: 30 minut, Náročnost: 2, Cena: 25 Kč

Tento sendvič zavání chutí luxusu, přesto je finančně dostupný.

Suroviny na 4 porce:


  • 300 g hovězí vyzrálého hovězího masa

  • 2 lžíce rostlinného oleje

  • snítka rozmarýnu

  • sůl

  • pepř

  • 4 bagely

  • 4 listy kadeřavého salátu

  • 2 rajčata

  • ½  salátové okurky

  • 1 lžíce majonézy

  • 1 lžíce kečupu (dle chuti)

  • 1 malá lžička Dijonské hořčice


Postup:

  1. Do očištěného masa vetřeme olej a vložíme na rozpálenou pánev.  Opékáme nasucho z každé strany asi 4 minuty.

  2. Osmažený steak rovnoměrně posypeme nasekaným čerstvým rozmarýnem a necháme ho ještě asi 10 minut dopéci v předehřáté troubě.

  3. Vyjmeme z trouby a zabalíme ho do alobalu a necháme 5 minut odležet. Nakonec ještě mírně osolíme a opepříme.

  4. Na spodní stranu rozkrojeného bagelu poklademe omytý a osušený salát a na plátky nakrájená rajčata.

  5. Maso krájíme přes vlákno na tenké plátky a rozdělíme na zeleninu a navrch můžeme zakapat kečupem. Pak přidáme okurku nakrájenou na tenké plátky škrabkou na brambory a přiklopíme horním dílem, který předem pomažeme majonézou a hořčicí..

reklama
reklama

Komentáře