Moje šťastná hvězda

Báječná herečka i po sedmdesátce zkrátka odmítá stárnout

Moje šťastná hvězda

Jako mladá si Eliška užívala všech krás bohémského života a ani si prý nelámala hlavu s partnerskou věrností. Když ale poznala svého manžela, vše se rázem změnilo.

Elegantní a stále půvabná, tak taková je ELIŠKA BALZEROVÁ (71). Dáma, která je doma na divadelních prknech i před kamerami. Kdekoli se objeví, tam vždy předvede famózní výkon.

Málokterá česká herečka vítá přibývající roky s takovou noblesou jako Eliška Balzerová (71). Snad to bude i tím, že jí už jako studentce brněnské konzervatoře prorokovala jedna profesorka, že bude šťastná, až bude stará. Když se Eliška zeptala proč, profesorka jí odpověděla, že tehdy bude hrát hlavně v komediích.

Zatímco před mnoha lety to Elišku téměř urazilo, dnes ví, že její kantorka měla pravdu. Balzerová se našla v komediích, ať už na divadelních prknech nebo před kamerou, a jak sama s nadhledem říká: „Stará a komická, to je moje parketa.“

Herečka tělem i duší

Nutno přiznat, že se Eliška v žádném případě nemýlí. Snad kromě toho slovíčka „stáří“, to se nám k ní stále nějak nehodí. Vždyť Balzerová jen v posledních letech

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden