Moje sladké tajemství

Báječná herečka neměla vlohy pro manželskou věrnost

Moje sladké tajemství

Po čtyřicítce stále čekala, že zažije něco velkého. Protože ale přišlo jen stáří, tak se raději naučila žít přítomným okamžikem.

Nezapomenutelná Luba Skořepová (†93) se nikdy nenechala spoutat konvencemi. Dodnes se šušká, že střídala muže jako ponožky a že žila v jednom bytě s manželem i milencem.

Báječná Luba Skořepová (†93) ještě po překročení devadesátky ohromovala své věrné fanoušky obrovskou vitalitou. Uplynulé roky si odmítala připouštět, a tak jí nedělalo problémy zapózovat před objektivy fotoaparátu třeba v plavkách u bazénu. A jak poněkud potutelně prozradila novinářům, dokonce se prý jednou vydala na nudistickou pláž.

Byla bordelář už odmalička

I proto je pozoruhodné, že energická herečka žádný recept na dlouhověkost neměla. Jak později s úsměvem přiznávala, na správnou životosprávu nikdy nedbala a byla bordelář už odmalička. Ostatně pocházela prý z rodiny, kde se na pořádek v jídle nijak zvlášť nedbalo.

Její otec vlastnil pilu, byl stále někde v lese a rodina jedla, co zrovna bylo k dispozici. Luba se o sebe nestarala ani v dospělosti. Pravidelně jedla pouze při natáčení, když se o ni starali členové filmového štábu. Vždy si prý raději

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden