Můj kousek štěstí

Bára Basiková: Další rána pro Basikovou!

Zdálo se, že zpěvačka Bára Basiková (56) konečně překonala zármutek z krachu manželství s hercem Petrem Polákem (30), s nímž má desetiletého syna Theodora. Jakoby se zase chtěla líbit a vycházela vstříc novým zítřkům a milostným dobrodružstvím.

Ve skutečnosti má ale možná věší bolest v srdci, než by se mohlo zdát. Před nedávnem se totiž rozkřiklo, že se její exmanžel oženil, a co víc, královnou jeho srdce se stala o řadu let mladší kráska. „Život jde dál.

Jsem šťastný,“ rozplýval se Polák. Svému oklí Basiková tvrdí, že má z manželova štěstí radost. "Přeji mu lásku. Je to milá a sympatická slečna, má ráda našeho syna a on ji, tak co víc si přát,“ řekla k tomu.

Opravdu to ale není jen jakási falešná maska spokojenosti? O tom se vedou pochybnosti. "Bára chce vypadat jako silná a neohrožená. Uvnitř se ale trápí," myslí si kolegyně zpěvačky z divadla. Není těžké si představit, jak nanicovatě se musí Bára cítit.

Roky plynou, vrásky přibývají a najít muže, který by stál za to, je čím dál těžší. Když pak uvidí, jak její ex prožívá neskonalé štěstí s mladší a svěžejší, může ji to srazit na kolena. Už během manželství měla Polákovi stále opakovat, že si jednou za ni najde mladší náhradu.

"Asi jsem ten rozchod přivolala," zamýšlela se. Teprve nyní si nejspíš uvědomuje důsledek svých slov v plné míře. Přejeme jí hodně sil a věříme, že i ona brzy najde své štěstí. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden