Můj kousek štěstí

Bára Basiková: Hubne kvůli nové lásce?

Zpěvačka Bára Basiková (55) se v poslední době na společenských akcích moc neukazuje. Podle fanouška, který byl na jejím nedávném koncertě v Uherském Brodě, je ale zpěvačka nyní k nepoznání. Neuvěřitelně měla zhubnout! "Moc jí to tam slušelo, yvpadala skvěle, hodně zeštíhlela.

.." sdělil své dojmy informátor. Co se děje? Dala snad zpěvačce motivaci nová láska? Od rozvodu s Petrem Polákem (35) zpěvačka o svém soukromí mlčí jako hrob. I kdyby její srdce opět hořelo pro nějakého muže, nejspíš bychom se to nedozvěděli.

Jediné, co se dostalo na veřejnost, bylo promyšlené stěhování Poláka. Ten si měl zařídit bydlení ve stejné ulici jejich rodinného bydliště, prý kvůli tomu, aby měl blízko k synovi. Dvojice byla i po rozvodu viděna na veřejnosti ve velmi přátelském, až láskyplném rozpoložení.

Dokonce se spekulovalo, zda se k sobě nevrátili. Basiková to ale odmítala s tím, že si jen zachovali přátelský vztah. Až teď přichází první důvody se domnívat, že je Basiková znovu šťastně zamilovaná až po uši, i když exmanžel jejím vyvoleným asi nebude.

.. Přibírání na váze byl pro herečku už řadu let palčivý problém. Nejprve se zakulatila po porodu syna Theodora (9) z posledního manželství a i když se Basikové vždy podařilo pár kilo zhubnout, za čas byla zase zpátky.

Změnilo se snad něco zásadního v životě herečky, že najednou má postavičku jako mladice? Nová láska by mohl být ten pravý důvod. V manželství s Polákem na sebe nejspíš neměla mnoho času a vzhled přestal být na prvním místě.

Milenec jí ale mohl dodat do žil novou mízu! Nejspíš se rozhodla svému okolí ukázat, že ještě nepatří do starého železa a pořád je pěkná baba, které muži budou ležet u nohou. A podle všeho se jí to daří na jedničku.

Kdo ví, třeba zpěavčka, která má už za sebou manželství s o patnáct let mladším hercem, zanedlouho představí dalšího mladíka a všem vytře zrak! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden