Můj kousek štěstí

Bára Basiková: Na dně. Pláče, pije, dcery ji utěšují

Uplynulý rok nemilosrdně odhalil, jak křehká je rovnováha Báry Basikové. Zpěvačka je unavená životem, vyždímaná jako citron, nemá energii. Život se s ní nemazlil, chlapi od ní utíkali jako na běžícím pásu.


A když měla šanci vydechnout si po třetím rozvodu, přišel koronavirus a zničil vše, co se ještě zničit dalo. „Seděla jsem tady u toho stolu, brečela jsem, že nemám práci, a dcery mi říkaly: Mami, uklidni se, nikdo neumřel. Jestli nemáš práci, tak se to přece nějak vyřeší,“ popisuje zpěvačka, jak se úplně sesypala.

Dvojčata Anna a Marie (27) měly se zhroucenou mámou zjevně plnou hlavu starostí, stejně jako syn Theodor (11), a ten je ještě ke všemu v pubertě. „Daly jsme si pár lahví vína, společně jsme se tomu zasmály a najednou ten humor působil jako lék a pomohl mi získat odstup a nadhled,“ prozradila zpěvačka svérázný způsob, jakým se s Annou a Marií pokusily bojovat proti úzkostem, které přinesla koronavirová pandemie.

Za to by jí psychologové medaili asi nedali. „Není třeba ze všeho dělat tragédii,“ mudruje zpěvačka, která loňský rok proplakala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden