Moje šťastná hvězda

Bára Basiková promluvila o údajné krizi

Opravdu od ní odešel manžel?

Od doby, co BÁRA BASIKOVÁ (54) žije s výrazně mladším hercem a producentem PETREM POLÁKEM (38), musí neustále vyvracet, že v jejich vztahu panuje krize, a dokola všechny přesvědčuje, jak jsou spolu neskonale šťastní.

Není tomu jinak ani v posledních dnech, kdy vyšlo najevo, že pár žije odděleně. To je celkem slušný důkaz toho, že mezi nimi nebude úplně vše v pořádku. Po uniknutí této informace tak zpěvačka, která nerada komunikuje s médii, ochotně poskytla rozhovor, ve kterém opět popírá, že by na těchto tvrzeních bylo něco pravdy, a znovu všechny ujišťuje, že se s Petrem milují.

„S Petrem jsme spolu jedenáctým rokem. Máme se dobře a tohle neřešíme, žijeme v nádherném velikém domě za Prahou, přes zimu býváme v Praze v centru,“ rozpovídala se Bára s tím, že oba dva mají už pět let své ateliéry, v nichž tráví dost času, a tak je jistě toto důvodem, proč si někteří mohou myslet, že každý žije na jiné adrese. „Neustále cestujeme sem a tam, a pokud nás sledují paparazzi, mylně se domnívají, že bydlíme odděleně,“ stojí si za svým zpěvačka. Vzpomeneme-li si však na její předchozí manželství s JAROMÍREM PIZINGEREM (62), kdy do poslední chvíle vyvracela jakékoli potíže ve vztahu a až po rozvodu přišla s tím, že vlastně bylo všechno špatně, těžko říct, zda jsou její tvrzení pravdivá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden