Moje šťastná hvězda

Bára Basiková: Tahá všechny za nos! Má chlapa?

Po rozpadu manželství se prý stále trápí a nového muže nechce. Zpěvačka BÁRA BASIKOVÁ (55) přiznala, že samotné jí je nejlíp a její zlomené srdce stále není zahojené. Jak je to ale doopravdy?

Oblíbená česká zpěvačka Bára Basiková (55) neustále všem tvrdí, že ji rozpad manželství hluboce zasáhl a že prožívá obrovské trápení. Ale není to úplně tak, jak zpěvačka říká. Několikrát byla viděna s jiným mužem, ale ona sama se k tomu odmítá vyjadřovat.

Kdyby šlo o rodinného přítele nebo známého, nedělala by kolem toho přece takové tajnosti. Naposledy byla s novým neznámým spatřena u nemocnice Motol, kam jí nejspíše dělal doprovod. Od jejích známých víme, že šla na kontrolu s kotníkem, se kterým už byla pětkrát na operaci. Nevypadala nijak zvlášť utrápeně, jak o sobě tvrdí. Naopak působila celkem čile a vesele.

Na chlapy prý zanevřela

Ona sama dost přesvědčivě všem tvrdí, že na lásku už nevěří a že žádného chlapa nechce. „Chlapa nepotřebuju, k čemu, když takhle se cítím dobře,“ popsala své pocity zpěvačka.Nicméně přesně taková slova volí ženy, které už nějaký vztah mají, jen ho nechtějí vytahovat na veřejnost. Ona sama tvrdí, že nyní se snaží naplno věnovat synovi Theovi (9), kterého má právě s bývalým manželem Petrem Polákem (40), a také dvojčatům z předešlého manželství Anně a Marii (27).Je to však pravda? Spíš to vypadá, že Basiková už na manžela zapomíná v náruči někoho jiného.

Konec kvůli penězům

Basiková i Polák všude svůj rozvod obhajují tím, že oba chtěli od života něco jiného. Nicméně podle našich zdrojů ze zpěvaččina blízkého okolí to měla být právě ona, kdo toužil manželství ukončit.Polák má údajně velké dluhy, hrozí mu více než šest exekucí a Basiková se zkrátka bála o svůj majetek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden