Můj kousek štěstí

Bára Basiková: Tajila prý šikanu a nevěru!

Na povrch vyplouvají šokujcí informace! Dosud bylo známo, že pěvačka Bára Basiková (56) se se svým manželem, hercem Petrem Polákem (40) rozešla v poklidu. Zdálo se, že láska prostě vyprchala a oba půjdou o dům dál a to doslova.

Polák se odstěhoval do bytu jen pár metrů od Basikové, aby měl blízko kvůli jejich společnému synovi Theodorovi (10). Co se ale dělo za zavřenými dveřmi? Až po letech nyní unikly informace, které ukazují, že důvod rozpadu jejich manželství byl mnohem dramatičtěji.

Už na začátku jejich vztahu se šuškalo, že Polák je hodně žárlivý. To, co si ale s ním měla prožívat Basiková, má předčit všechny představy. Prý jí dělal scény, když po představení chtěla zajít na drink s přáteli, měl žárlit na její fanoušky, i na její úspěch.

Vedle kariéry totiž Bára zvládala ještě péči o domácnost a rodinu a manželovi mělo vadit, že není tou hlavou rodiny. Kvůli tomu údajně měla Basiková snášet výbuchy vzteku a šikanu. Dlouho to prý útrpně snášela a myslela si, že tohle je prostě normální život v manželství.

I když se nepotvrdilo, že by měl Polák zpěvačku podvádět, i vrabci na střeše si švitořili, že rád vyhledává společnost mladých žen. Co když byl poslední kapkou nějaký ten úlet? Nezbývá, než čerpat z doměnek, protože od samotné zpěvačky se to nejspíš nikdy nedozvíme.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden