Můj kousek štěstí

Bára Basiková: Taková katastrofa!

Miluje obuv na vysokém podpatku. Teď jí lékaři nosit takové boty zakázali. Pro Báru Basikovou se jedná o děsivý ortel. Jak se s tím oblíbená muzikálová hvězda vyrovná? Bez lodiček na jehlovém podpatku si svůj budoucí život neumí představit.

Vzhledem k tomu, že je menšího vzrůstu, boty na "jehlách" se pro ni staly nutností. S tím je nyní definitivní konec. Úraz v hotelové restauraci, kdy zpěvačka uklouzla a zlomila si kotník, tohle trápení odstartoval.

Lékaři vyslovili definitivní verdikt: vysoký podpatek už nikdy víc! Pokud umělkyně neposlechne, hrozí nevratné poškození dolních končetin. V poslední době se ještě ke všemu ukázalo, že tahle nebezpečná móda škodí daleko více, než se původně soudilo.

Bývá příčinou poranění kotníků, vbočeného palce, ale i chronických bolestí hlavy a zad. Šeptá se, že zpěvačka kvůli tomuto zákazu dokonce plakala. Psychologové to vysvětlují tím, že pro ženy, a zejména z řad populárních osobností, je móda nedílnou součástí života.

Jakmile celebrita nemůže nosit, na co je zvyklá, nastupují třeba i deprese. Fanoušci doufají, že to zpěvačka zvládne bez nich. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden