Můj čas na kafíčko

Bára bojuje o vlasy. Bude nosit paruku?

Ke zpěvačce Báře Basikové (58) nebyl osud příliš štědrý, co se týká hustoty a kvality vlasů.

Matka dospělých dvojčat Marie a Anny (26) plus syna Theodora (12), jehož na svět přivedla ve svých šestačtyřiceti letech, to navíc vždy ještě umocňovala tím, že nosila zcela nevhodné účesy, které jejímu vysokému čelu a řídké kštici vůbec nelichotily.

Nikdy nedala na rady stylistů a s vlasy si dělala, co chtěla, a byla za to často terčem kritiky. Sama zpěvačka přiznává, že vlasy nikdy nešetřila. Zkoušela prý skoro všechno, a už tak ne moc zdravě vypadající kadeře si de facto úplně zničila.

Dokazují to i fotky z poslední doby, na kterých má vlasy notně prořídlé a s viditelnými lysinami. Skončí tak nakonec zřejmě s parukou, nebo ji bude muset zachránit návštěva jedné z mnoha estetických klinik, která jí nějaké to řešení s řídnutím vlasů bezpochyby nabídne.

Změna stravy a přísun vitaminů ani jiný účes ji totiž už nezachrání. Zdali svůj handicap Basiková nějak bolestně prožívá, není známo. I když jí to během let říkalo mnoho lidí a stala se terčem jízlivostí i v médiích, jede dál ve svém nelichotivém stylu. Dáma v jejím věku by už ale mohla mít trochu soudnosti a najít si účes, který jí sedne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden