Bára Hrzánová si Radka Holuba drží pěkně zkrátka!

Další nevěru už by mu netrpěla

Dvacetileté manželství BÁRY HRZÁNOVÉ (51) a RADKA HOLUBA (47) lze přirovnat k horské dráze. Bývalo to s nimi nahoru dolu. Naposledy bylo manželství v ohrožení před pár lety, když herečka zjistila, že její drahý nepřestává využívat své stoupající popularity a opět si vydržuje milenku.

Krizi ale vyřešili. Od té doby se na veřejnosti tváří, že jim to skvěle klape. Nejlepší terapie pro jejich fungující manželství je, že si rádi spolu zadovádí jako zamlada. „Jedeme třeba na kolech a najednou koukáme, že krajina vypadá, jako by vypadla z některé knihy Karla Maye. A rázem nejsme Bára a Radek. Já se převtělím do Vinnetoua a Radek na Olda Shatterhanda,“ líčí.

Rovněž jim velmi prospívá společné účinkování v divadle. Divadelní spolupráci se svým mužem si Bára chválí. „Radek je na jevišti ideální partner.Myslím, že pro každou herečku, nejen pro mě.“ Jako by si ale hned uvědomila stále nezapomenutou minulost, kdy moc nechybělo, a manželství byl konec. Svého muže důrazně upozorňuje, že to, za co ho chválí v práci, by mu doma už v žádném případě netrpěla! „Kdyby měl být Radek v soukromí takový jako na jevišti, neměl by u mě šanci!“.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden