Můj kousek štěstí

Bára Hrzánová: Vrhá se na ženy

Není to tak dávno, co šokovala přiznáním, že má snad až příliš blízko k ženám. Bára Hrzánová (54) promluvila ve smyslu, že se jí líbí nejen muži, ale že se ráda podívá i na nějakou tu sympatickou dámu.

A patrně nejen podívá. Dcera populárního a předčasně zemřelého Jiřího Hrzána (†41) má široké srdce a je nesmírně tolerantní. Všchni máme ještě v živé paměti její překvapivá slova, týkající se syna Antonína (19).

Řekla, že by jí vůbec nevadilo, kdyby se z něho vyklubal gay. To bylo trošku zvláštní, rodiče takto orientovaných dětí to většinou dost zaskočí. Hereččinu toleranci lze tedy vysvětlit tím, že ví, o čem mluví.

Teď o sobě řekla pravdu, což ji osvobodilo. Proto už může dát i na veřejnosti průchod svým bouřlivým citům. Na Anetu Langerovou (31) se na společenské akci Hrzánová vrhla jako hladová lvice. Ostatně právě Anetu označila jako svůj idol, svou múzu.

Přitiskla ji k sobě tak divoce, jako by ji snad už ani nechtěla pustit. Divokému setkání přihlížel i Bářin sympatický manžel Radek Holub (49). Jak mu v té podivné chvíli asi bylo? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden